درس چهارم بسیج مدرسه عشق است
دفاع یکی از مسائل مهم و حیاتی در زندگی موجودات زنده است و موجودات زنده در برابر هر آنچه هستی آنها را تهدید می کند ، به واکنش هایی دست می زنند. این واکنش ها با توجه به نوع موجودات ( حیوان و انسان) با هم متفاوت است.
این تفاوت باعث می شود که بعضی از آنها سال ها با یک روش به دفاع بپردازند.. مثلاً آهو برای دفاع کردن از خود در برابر دشمن ، راه فرار را انتخاب می کند، امّا انسان به خاطر داشتن توانایی خداددادی اش ، می تواند برای دفاع از خود ، ابزار های مختلفی بسازد و به نحو شایسته آن ها را بکار گیرد.
در درس های گذشته با مفهوم امنیت و تهدید و تهاجم و دفاع آشنا شدیم اکنون می خواهیم بدانیم که اگر دشمن به بخشی از مناطق هجوم ببرد ، چه کسانی دفاع کننده ی اصلی هستند. آیا حضور نیروها و ارگان های نظامی برای دفاع در برابر دشمن کافی است یا به کسانی دیگر که پشتوانه ای برای نیروهای مسلح در امر دفاع باشند نیاز است.
نهاد های رسمی که در زمان شروع جنگ با دشمن مقابله می کنند شامل ارتش جمهوری اسلامی ، سپاه پاسداران ، ستاد جنگ های نا منظم است و در صورتی که نهاد های رسمی توان مقابله با دشمن را نداشته باشند نیروهای مردمی ( بسیج) به کمک آنها آمده و با دشمن مبارزه می کنند.بسیج نهادی است که حضرت امام خمینی ( ره) در تاریخ 5 آذر ماه 1358 دستور تشکیل ارتش 20 میلیونی ( بسیج) را صادر نمود. این مجموعه منسجم ، در قانون اساسی نیز جایگاه و پایگاه خود را داشته و نیز ریشه ای عمیق در تاریخ اسلام دارد.
واژه بسیج ( mobilization ) به معنای تجهیز کردن و سترگ کردن استو در اصطلاح ، به معنای جمع آوری کلیه ی قوای موجود جامعه و به کار گیری آن در مواقع ضروری است .
بسیج در اساسنامه ی بسیج مستضعفان این گونه تعریف شده است:«بسیج نهادی است تحت فرماندهی مقام رهبری که هدف نگهبانی از انقلاب اسلامی و دست آورد های آن جهاد در راه خدا گسترش حاکمیت قانون خدا در جهان طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران و تقویت کامل بنیه ی دفاعی از طریق همکاری با سایر نیروها ی مسلح و همچنین کمک به مردم هنگام بروز بلایا و حوادث غیر مترقبه است.»
بسیج تشکیلاتی است که تمام مردان و زنان مؤمن ، با انگیزه و توانمد جامعه اسلامی را که قادر به دفاع از انقلاب و کشور هستند شامل می شود.و بسیجی کسی است که با برخورداری از زمینه های اعتقادی و فکری لازم، آمادگی حضور در صحنه های گوناگون و جبه های دفاعی ، فرهنگی، سیاسی و سازندگی کشور را داشته باشند.
مأموریت های بسیج:
« جذب و آموزش عمومی آحاد مردم، سازمان دهی ، به کار گیری و تجهیز آنان در رده های مقاومت به منظور تشکیل ارتش 20 میلیونی و مقاومت مردم در دفاع از کشور و انقلاب و دست آورد های آن.
حضرت آیت الله خامنه ای فرمانده کل قوا بسیج را این گونه تعریف کردند:« بسیج عبارت است از مجموعه ای که در آن پاک ترین انسان ها ف فداکار ترین و آماده به کار ترین جوانان کشور ، در راه اهداف عالی امت ، و برای به کمال رساندن و به خوشبختی رساندن این کشور جمع شده اند.
بسیج دانش آموزی :
مقدمه
بسیج یکی از عنایات ارزشمند و والای الهی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که به برکت وجود حضرت امام خمینی (ره) به امت اسلامی ایران ارزانی شده است و سازمان بسیج دانش آموزی بخشی از این شجره طیبه و درخت پرثمر و با برکت انقلاب اسلامی است. اکنون که دشمنان اسلام و انقلاب از تمامی توطئه های استکباری خویش نا امید شده اند، تنها راه مقابله با این انقلاب شکوهمند اسلامی را مبارزه با فرهنگ و اعتقادات مردم تصور کرده و بیشترین توجه و حمله را به نسل جوان ، این آینده سازان جامعه اسلامی معطوف داشته و با توسل به انواع ترفندها و توطئه های فرهنگی ، به زعم خود تلاش می کنند تا این طلایه داران عرصه های علم و فرهنگ را از انقلاب اسلامی که خون بهای هزاران شهید به خون خفته است دور نمایند.جوانان و نوجوانان دانش آموز بسیجی در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و دیگر عرصه های انقلاب نقش ممتاز و موثری داشته اند که هرگز از خاطره ها محو نخواهدشد. آنان در دوران دفاع مقدس با میدان داری جبهه ها و تقدیم بیش از 36000 شهید و مفقود الاثر در دوران سازندگی با حضور فعال در عرصه های سیاسی ، فرهنگی، علمی، اقتصادی و اجتماعی سازندگی کشور، این نقش برجسته را به بهترین نحوی تداوم بخشیده اند. بنابراین در استمرار این تلاش مقدس توسط دانش آموزان عزیز، حضور فعال آنان در تشکل الهی بسیج مورد نظر می باشد.
بدیهی است هرچه تعداد افرادی که جذب این نهاد مبارک می شوند، بیشتر باشد، دشمن کینه توز و خون خوار در رسیدن به اهداف شوم و انجام توطئه های غیرانسانی اش ناکام تر خواهد ماند.
ضرورت تشکیل سازمان بسیج دانش آموزی
مأموریت و وظیفه اصلی نیروی مقاومت بسیبج عبارت است از:
جذب و آموزش عمومی آحاد مردم، سازماندهی و تجهیز و به کارگیری آنها در رده های مقاومت به منظورتشکیل ارتش بیست میلیونی و مقاومت مردمی و دفاع از کشور، انقلاب و دستاوردهای آن از طریق ایجاد پایگاه های مقاومت بسیج در مساجد، ادارا ت، کارخانه ها، مراکز آموزشی و مدارس کشور.
بدون شک بخش قابل توجهی از اعضای بسیج مستضعفین و ارتش بیست میلیونی را قشرجوان و نوجوان میهن اسلامی تشکیل می دهد که در مدارس حضور دارند، لذا بسیج دانش آموزی یکی از ضروری ترین تشکل های بسیج است که باید به تقویت و توسعه آن توجه خاصی مبذول داشت.
برنامه ها و وظایف بسیج:
1) تقویت اعتقادات دینی و آگاهی سیاسی دانش آموزان
2) تربیت دانش آموزانی منطبق با الگوهای دینی
3) مشارکت دانش آموزان در زمینه های فرهنگی ، سیاسیف سازندگی و ...
4) تقویت توان علمی دانش آموزان و تشکیل انجمن های علمی و ادبی
5) آموزش رشته های مختلف و رزشی و برگزاری اردوهای متنوع و بانشاط.
فعالیت های بسیج: 1) علمی و پژوهشی . ( تربیت نیروهای متعهد و متخصص، کشف و پرورش استعداد های علمی ، تشویق مخترعان و متفکران بسیجی )
2 ) فرهنگی و هنری . ( تشکیل کانون های فرهنگی، برگزاری مسابقات و جشنواره های فرهنگی و هنری ،)
3) سیاسی . ( حضور در صحنه های مهم سیاسی . اجتماعی مانند انتخابات ، نماز جمعه و ... )
4 ) سازندگی و امداد رسانی ) برگزاری اردوهای جهادی به منظور سازندگی روستاهای محروم و ...
.5) ورزشی .( تشکیل کانون های ورزشی، ترویج فرهنگ جوانمردی در ورزش و ...
هفت ویژگی بسیجی ا ز دیدگاه قرآن کریم و حضرت امام خمینی (ره)
1) اخلاص بسیجی:
بسیجی کسی است که فقط رنگ خدایی را پذیرفته است.
«صبغه الله و من احسن من الله صبغه ـ سوره بقره آیه 138ـ رنگ خدایی بپذیرید، چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است؟»
امام صادق (علیه السلام) راجع به آیه فوق میفرمایند: «صبغ المؤمنین بالولایه فی المیثاق ـ خداوند مؤمنین را در زمان میثاق به ولایت رنگآمیزی کرده بود.»
امام خمینی (ره) «فرمودهاند: «آن اخلاص و محبت شما (بسیجیان) و آن ایثار در راه خدا، بالاترین ارزش است برای شما».
2) بسیج شجرهی طیبه است:
«الم ترکیف ضرب الله کلمهً طیبهً کشجره طیبه اصلها ثابت و فرعها فی السماء تؤتی اکلها کلّ حین بِإذن ربها و یضرب الله الامثال للناس لعلهم یتذکرون ـ سوره ابراهیم آیات 24 و 25ـ
آیا ندیدی چگونه خداوند کلمه طیبه را به درخت پاکیزهای تشبیه کرده که ریشهی آن ثابت و شاخهی آن در آسمان است. هر زمان میوهی خود را به اذن پروردگارش میدهد و خداوند برای مردم مثلها میزند شاید متذکر شوند.»
منظور از کلمهی طیبه ممکن است کلمهی توحید باشد، و یا اوامر و فرمانهای الهی و یا ایمان و یا اینکه شخص مؤمن (بسیجی) باشد.
ویژگیهای این درخت پاکیزه که منظور همان مؤمن و بسیجی است:
1/2ـ شجره: موجودی است دارای رشد و نمو، نه بیروح، و نه جامد و بیحرکت، بلکه پویا و رویا و سازندهی دیگران و خویشتن.
2/2ـ طیبه: این درخت پاک است و طیب، از هر نظر (منظرهاش پاکیزه، میوهاش پاکیزه، شکوفه و گلش پاکیزه، حتی نسیم آن ...)
3/2ـ این شجره دارای تشکیلات و نظام حساب شدهای است (ردههای مقاومت بسیج).
4/2ـ اصل و ریشهی آن ثابت و مستحکم است بطوری که طوفانها و تندبادها و مشکلات نمیتوانند آن را از جا بر کنند.
5/2ـ و فرعها فی السماء: شاخههای این شجره در یک محیط پست و محدود نیست بلکه بلندِ آسمان جایگاه آن است، (افق فکر آنها محدود به دنیای کوچک نیست).
6/2ـ کل حین: اما نه در یک فصل یا دو فصل، بلکه در هر فصل، یعنی هر زمان که دست به سوی شاخههایش دراز کنی محروم بر نمیگردی.
7/2ـ باذن ربها: میوه دادن او هم بیحساب نیست، بلکه مشمول قوانین آفرینش است و به اذن پروردگارش میوهی خود را به همگان ارزانی میدارد.
امام خمینی (ره): «بسیج شجرهی طیبه و درخت تناور و پر ثمری است که شکوفههای آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق میدهد.»
3) شجاعت و شهامت بسیجیان:
«و لا تنهوا و لا تحزنوا و انتم الاعلون ان کنتم مؤمنین ـ
غمگین نباشید، اگر بر مسیر ایمان ثابت بمانید، پیروزی نهایی از آن شماست ـ آل عمران آیه 139»
امام خمینی (ره) در این خصوص میفرمایند: «آنچه برای اینجانب غرورانگیز و افتخار آفرین است، روحیهی بزرگ و قلب سرشار از ایمان و اخلاص و روح شهادت طلبی این عزیزان (بسیجیان) که سربازان حقیقی ولیالله الاعظم ارواحنا فداه هستند، میباشد و این است فتح الفتوح».
4) بسیجیان همیشه پیروز:
«و ان جندنا لهم الغالبون»
و لشکر ما در تمام صحنهها پیروزند. (صافات آیه 173)
در آیات 47 از سورهی روم، 40 از سورهی حج، 51 از سورهی غافر و 21 از سورهی مجادله نیز نظیر این مطلب آمده است.
و امام خمینی (ره) فرمود: «افتخار بر رزمندگانی که جبهههای نبرد را با مناجات خویش و راز و نیاز با محبوب خود عطرآگین نمودهاند. فخر و عظمت بر جوانان عزیزی که در راهی قدم برداشته و پاسداری از مکتبی میکنند که شکستناپذیر و سر تا پا پیروزی است.»
5) استقامت و پایداری بسیجیان:
«ان الذین قالوا ربنا الله ثم استقاموا، فتتنزّل علیهم الملائکه... ـ کسانی که گفتند پروردگار ما خداوند یگانه است، سپس استقامت کردند. ملائکه بر آنها نازل میشوند و... ـ فصلت آیه 30»
امام علی (علیهالسلام) در خطبهی 176 نهجالبلاغه میفرمایند: «شما گفتید پروردگار ما الله است، اکنون بر سر این سخن پایمردی کنید، در راهی که فرمان داده استقامت کنید و از دایرهی فرمانش خارج نشوید».
امام خمینی (ره): «به شما (بسیجیان) که با مبارزات خویش، روی ابرقدرتها را سیاه کردید، درود میفرستم و در مقابل صبر و استقامتتان خاضع و خاشعم... اگر بند بند استخوانهایمان را جدا سازند، اگر سرمان را بالای دار برند، اگر زنده زنده در شعلههای آتشمان بسوزانند، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگانمان به اسارت و غارت برند، هرگز امان نامهی کفر و شرک را امضا نمیکنیم».
6) بسیجی تابع ولایت:
«یا ایها الذین آمنوا لا تقدموا بین یدی الله و رسوله
ای کسانی که ایمان آوردهاید چیزی را بر خدا و رسولش مقدم نشمرید و پیشی مگیرید. حجرات آیهی اوّل»
از جمله شأن نزولی که برای این آیه در تفسیر نمونه ج 22 آمده این است که: حضرت پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) به هنگام حرکت به سوی «خیبر» میخواست کسی را به جای خود در «مدینه» نصب کند، عمر شخص دیگری را پیشنهاد کرد، آیهی فوق نازل شد و دستور داد بر خدا و پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) پیشی مگیرید.
منظور از مقدم نداشتن چیزی در برابر خدا و پیامبر (صلیاللهعلیهوآله)، پیشی نگرفتن بر آنها در کارها و ترک عجله و شتاب در مقابل خدا و حضرت پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) است.
در برابر رهبر نباید در هیچ کار و هیچ سخن و برنامهای پیشی گرفت و شتاب و عجله کرد. حتی نباید در مسائل بیش از اندازهی لازم سؤال و گفتگو کرد، باید گذاشت که رهبر خودش به موقع مسائل را مطرح کند.
در تاریخ زندگی حضرت پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) موارد زیادی دیده میشود که افرادی بر فرمان او پیشی گرفتند، عقب افتادند و از اطاعت او سرپیچی نمودند و مورد ملامت و سرزنش شدید قرار گرفتند. (فتح مکه، داستان حجهالوداع، تخلف از لشکر اسامه و داستان قلم و دوات و...)
7) آگاهی و آمادگی برای جهاد:
«یا ایها الذین آمنوا خذوا حذرکم فانفرو ثبات اوانفروا جمیعاً ـ
ای کسانی که ایمان آوردهاید، آمادگی خود را حفظ کنید و در دستههای متعدد یا به صورت دستهی واحد به سوی دشمن حرکت کنید. ـ نساء آیه 71»
امام خمینی (ره): «امروز روز عاشورای حسینی است، حسینیان آماده باشید، نهراسید که نمیهراسید، کمربندهاتان را محکم کنید. ای آزادگان و احرار بپاخیزید.»
«در هنگام خطر ملتی سر بلند و جاوید است که اکثریت آن آمادگی لازم رزمی را داشته باشند.»
و مقام عظمای ولایت فرمودهاند: «همهی نیروهای مسلح باید هوشیار باشند، اما بسیج احتیاج به هوشیاری مضاعف دارد».
و فرمودند: «بسیجیان سلحشور باید همواره آماده و هوشیار باشند تا در مواقع لزوم به وظیفه دفاع مقدس قیام
بسیج چیست ؟ و بسیجی کیست ؟
بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می دهد و بسیجی شاخ برگ درختیست که با ایثار و فداکاری تمام مجاهدان از صدر اسلام تاکنون پیوسته مراقبت شده تا بوی دل انگیز آن بهار صلح و امنیت را برای میهن اسلامی مان به ارمغان بیاورد و بسیجی بر بالای آن حدیث عشق را سروده است .
تشکیل بسیج در نظام جمهوری اسلامی ایران یقیناً از برکات و الطاف جلیة خداوند تعالی بود که بر ملت عزیز و انقلاب اسلامی ایران ارزانی شد . چرا که اگر بسیج نبود در دفاع مقدس نمی توانستیم در برابر دشمن تا دندان مسلح ایستادگی کنیم و هرجا که نوای دلنشین بسیج طنین انداز شده تحول عظیم ببار آورده که ثمرات آن در همه زمینه ها آشکار شده است
بسیجی کسی است که شور و شعور را در هم آمیخته و پیوندی ناگسستنی با مولای خوبان دارد که در قالب زمان محدود نشده و همچنان ادامه دارد. تا زمانیکه کشور محتاج امنیت است حضور بسیج و بسیجی لازم و ضروری است و هیچ کشوری در هیچ زمانی بدون امنیت نمی تواند به حیات خود ادامه دهد .
بسیج یک نیروی مردمی است و به طبقه خاصی تعلق ندارد و بسیجی را می توان در هر قشری از اجتماع جستجو کردو یافت . بسیجی با ایمان عمیق توام با عواطفی که از خصوصیات ملت ایران سرچشمه می گیرد رفتار و عملکرد دشمن را رصد کرده و هرزمان لازم شد وارد میدان شده و با تفکری که از اسلام ناب محمدی(ص) نشات می گیرد به مقابله با خطرات می رود .
در یک کلام بسیجی نیرویی کارآمد و سرمایه ای گرانبها برای اسلام و انقلاب و کشور است که باوجود آن ، کشور از گزند دشمنان مصون مانده و راههای ترقی و پیشرفت با سرعتی بیشتر طی می شود و هرکس که این نیروی عظیم را انکار کند در خرد و یا صداقت او باید شک کرد .
جمله های حضرت امام خمینی درباره بسیج:
ملتی که در خط اسلام ناب محمدی ( ص) و مخالف با استکبار و پول پرستی و تجمل گرایی و مقدس نمایی است ، باید همه ی افرادش بسیجی باشند و فنون نطامی و دفاعی لازم را بدانند، چرا که در هنگامه خطر ف ملتی سر بلند و جهادی است که اکثریت آن آمادگی لازم رزمی را داشته باشند. صحیفه نور ج 21 ص 52
اگر مردم نبودند ، نمی توانستید این جنگ را اداره بکنید ، مردم اداره کردند ، این سپاه مردم اند ؛ این بسیجی ها مردم اند. سخنرانی امام 7/6/67
بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکیل آن را همه ی مجاهدان از اول تا آخر امضاء نموده اند. 2/9/67
بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان کمنامی است که پیروانش بر گل دسته های آن اذان شهادت و رشادت سر داده اند. 2/9/67
بسیج مصداق کامل فداکاری است.
بسیج مصداق عشق به ذات خداست.
بسیج درخت پر محصول است.
نام و نشان بسیجیان در این است که گمنام است .
جمله های حضرت مقام معظم رهبری درباره بسیج:
بسیج یعنی جوانان پاک، بسیج یعنی فرهنگ معنویت.
بسیج یعنی جوانان آماده به کار
بسیج یعنی اسیر خواست های حقیر شدن.
بسیج یعنی فرهنگ آزادی.
|
|
تاریخچه تشکیل بسیج |
بسیج یک حرکت اجتماعی است که در هر جامعه ای با
توجه به فرهنگ آن جامعه و به اشکال مختلفی در اثر شرایط خاص بوجود می آید . حتی
در دوران صدر اسلام نیز به هنگام حمله کفار و منافقین علیه مسلمانان زمانی که
فرمان تشکیل نیروی مبارز علیه آنها داده می شود مسلمانان داوطلبانه در مساجد
گردهم می آمدند تا توان خود را از نظر نیروی انسانی و تجهیزات نظامی برای مقابله
با دشمنان اسلام بسیج کنند . « قضیه بسیج ، همان مساله ای است که در صدر اسلام بوده است این مساله جدید نیست ، در اسلام سابقه داشته است و چون مقصد ما اسلام است ، باید هر جوانی یک نیرو باشد برای دفاع از اسلام و همه مردم و هر کسی در هر شغلی که هست مهیا باشد برای جلوگیری از کفر و هجوم بیگانگان » در طول تاریخ اسلام و ایران همواره دشمنان سعی کرده اند به اشکال مختلف از پیشرفت و ترقی مسلمانان جلوگیری کنند . انقلاب
اسلامی ایران که الهام گرفته از اسلام ناب محمدی (ص) بوده از نخستین روزهای
پیروزی با توطئه های گسترده و سازمان یافته دشمنان اسلام روبرو گردید . عظمت
اهداف انقلاب و گستردگی توطئه های دشمنان ، ایجاب می کرد که برای حفظ و سیانت از
انقلاب اسلامی و ارزشها و اهداف آن در برابر شبیخون ابرقدرتها دفاع کند بنابراین
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را درون اقشار میلیونی به طور خودجوش ، حرکتی در
جهت حفظ و حراست دست آوردهای انقلاب و پیروزی بزرگی که نصیب امت اسلامی شده بود
، بوجود آمد . و بنابراین بسیج در دو مرحله شکل گرفت . |
تشکیل بسیج پس از پیروزی انقلاب اسلامی |
در این رابطه پیدایش بسیج در دو مرحله قابل توجه است : 1- بعد از
پیروزی انقلاب اسلامی شاهد حرکتی فرهنگی بودیم که به واقع درجهت حفظ دستاوردهای
انقلاب اسلامی مان به شمار می آید و در این مسیر شاهد تشکیل ارگانها و هسته های
انقلابی نظیر سپاه ، کمیته های انقلاب و غیره بودیم که نقش مردم در این حرکت و
تلاش چشمگیر و موثر بود به نظر می رسد بعد از رشد این نهادها مردم به این فکر می
افتند که بایستی جهت کسب آمادگی در مقابله با دشمنان انقلاب آموزشهای رزم نظامی
را ببینند و طبیعتا حرکتی به نام بسیج در پایگاه ها و مساجد بوجود می آید که
آموزشهایی هم داده می شود.. |
تعریف بسیج |
بسیج به لحاظ لغوی به معنای سامان و اسباب ساز و سازمان جنگ : عزم و اراده ، آماده سفر شدن و آماده ساختن نیروهای نظامی یک کشور برای جنگ می باشد . ( دهخدا ، 1372 ) به نظر ما بسیج یک حرکت منظم و سارمان یافته اجتماعی است که با توجه به فرهنگ هر جامعه و به اشکال مختلفی در اثر شرایط خاصی مانند جنگ ، حوادث غیر مترقبه و حتی در زمان صلح و آرامش به صورت آماده باش بوجود می آید .در جامعه ما نیز بسیج یک نهاد اجتماعی است . همانند خانواده که به صورت عضوی از ساخت و نظام اجتماعی جامعه است به شمار می آید ، نهادی که با هدف پاسداری از ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی بوجود آمده است و انحلال آن جز در صورت انحلال جامعه اسلامی قابل تصور نیست . در اساسنامه بسیج مستضعفین ، بسیج را به این صورت تعریف کرده اند : « بسیج نهادی است تحت فرماندهی مقام معظم رهبری که هدف آن نگهبانی از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن و جهاد در راه خدا و گسترش حاکمیت قانون خدا در جهان طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران و تقویت کامل بنیه دفاعی از طریق همکاری با سایر نیروهای مسلح و همچنین کمک به مردم هنگام بروز بلا و حوادث غیر مترقبه می باشد . » ( سپاه از دید قانون 1362 ) |
هدف از تشکیل بسیج |
آرمان والا و ایده بلند و هدف عالی انقلاب اسلامی ما را چنین می سزد که از چار چوب مرزهای ایران بگذرد و دروازه های ملل محروم و توده های مظلوم و مستضعف جهان را بگشاید و پیام آرامش بخش و رسالت انسانی و رهائی بخش خویش را بگوش جان آنها برساند و زمینه های حکومت عدل الهی و جهانی امام عصر (عجل الله فرجه) را آماده سازد . و از این روی ، بسیج تمامی نیروهای فعال و آمادگی جهت تحقق این آرمان ارزنده انسانی ، امری ضروری و طبیعی به نظر می آید . و از اینجا بود که امام خمینی (ره) این قلب تپنده
انقلاب و پیام آور آزادی و کرامت و هویت اسلامی و انسانی این قرن جهت مبارزه همه
جانبه با آمریکای جهانخوار که هر روز برای گسترش تجاوزات و سبعیت خویش ، چنگ و
دندان نشان می دهد و در رویارویی با همه ابرقدرتهای تجاوزگر و تیز ، رشد انقلابی
نهضت اسلامیمان روز 5/8/58 را بسیج عمومی اعلام فرمودند و هدف از تشکیل بسیج را
گفتند که « مملکت اسلامی باید همه اش نظامی باشد و تعلیمات نظامی داشته باشد » و
در حالت کلی می توان گفت که هدف از تشکیل بسیج را قرآن بیان نموده و در سوره
توبه آیه 40 |
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.